Voer

Voer

Visvoer voor verschillende vissen

Elke vis heeft ander visvoer nodig. Kleine vissen eten vakker normale vlokken, tropische vissen vereisen toch weer wat anders.

Het is te breed om diep op te gaan anders dan dat je even onderzoek moet doen naar de vissen die je hebt. Ga naar de dierenarts of winkel en bekijk zorgvuldig de beschrijvingen van de verschillende soorten voer. Je hebt bijvoorbeeld korrels, levend voer of tabletten.

Vakantie visvoer

Vakantie visvoer is ideaal voor als u op vakantie gaat. Dit visvoer is bedoeld voor tropische vissen en goud vissen. Vakantie visvoer komt in de vorm van een groot blok, deze legt u op de bodem van het aquarium of de kom. Dit blok wordt opgelost door het water binnen ongeveer twee weken. De normale blokken zijn goed om tien tot vijftien vissen te voer voor twee weken lang. Het bevat natuurlijk alleen goede ingrediënten.

Vlokken visvoer voor in het water

Vlokken zijn de meest standaard vorm van visvoer. Dit omdat het super handig en praktisch is en ook omdat het bijna alle voedingswaarden bevat die een vis nodig heeft. Er zijn veel verschillende smaken te vinden die elk iets doen met je vissen, het is goed om af te wisselen. Zo weet je zeker dat je vissen gezond blijven en alle goede stoffen binnen krijgen die ze nodig hebben.

Visvoer tabletten

Ook zou je tabletten kunnen halen, deze zijn vaak bedoeld voor siervissen. Bovendien zijn deze ook behoorlijk betaalbaar. Tabletten hebben een hoog aandeel aan onverzadigd vetzuur en bevat tal goede stoffen en vitaminen, dit maakt het altijd een gezonde keuze voor je vis. Tabletten visvoer komen ook in allerlei soorten, maten en smaken, kijk eens welke bij jou vis past en je goed lijkt. Als je het niet zeker weet kun je altijd even navragen of gewoon experimenteren natuurlijk!

Vijvervoer

Vijvervoer is speciaal bedoeld voor bijvoorbeeld een vijver in de tuin. Je kunt vijversticks kopen of korrels. Ze vormen beide een goede en gezonde maaltijd voor alle vijvervissen. Geef de vissen genoeg voor zodat ze elke dag 5 tot 10 minuten aan het eten zijn. Laten ze wat liggen kun je altijd een dagje overslaan.

Net als elk ander wezen hebben vissen natuurlijk ook voedsel nodig, het lastige is natuurlijk dat er zoveel soorten vissen zijn. Zoek goed uit welk visvoer voor welke vis is. Het is daarom niet meer dan handig en praktisch om even goed onderzoek te doen naar de vissen in jou vissenkom of aquarium en op basis hiervan visvoer te kopen.

Kies subcategorie
Filter op:
  1. Sale Betta Container Betta Container
    22.45 18.27