Miteless Huisstofmijt Afweer Voor Mens Wit
Sale
€ 31,40 € 23,44
Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Veilig betalen Webshop Keurmerk

Miteless Huisstofmijt Afweer Voor Mens Wit

Miteless Huisstofmijt Afweer Voor Mens Wit
Miteless biedt een ideale oplossing voor het bestrijden van huisstofmijt zonder chemicaliën. Het apparaat zendt echografie uit, die noch voor mensen, noch voor huisdieren waarneembaar is. Het continu gebruik helpt de concentratie van huisstofmijt en allergische symptomen te verminderen. De positieve impact van het apparaat verschijnt al twee of drie weken na activering. Voor een beter resultaat raden we aan om het altijd geactiveerd te houden en het te gebruiken in elke kamer waar de stof-allergische persoon lang blijft.

Lees de onderstaande instructies zorgvuldig voordat u het product activeert.

Voorgestelde gebruiksgebieden: matrassen, beddengoed, wiegen, nachtkastjes, gestoffeerde meubels, meubelkleding, kussens, dekens, tapijten, gordijnen en ander huistextiel, knuffeldieren, autostoelhoezen.

Houd bij het plaatsen van het apparaat rekening met het feit dat de werkingsstraal ongeveer 3 meter. Het apparaat is niet waterdicht maar extreem dampdicht (IP13). Na contact met water raden we aan om het apparaat te drogen, zodat er geen vocht doorheen komt. Laat  de kant waar de echografie uit komt onbedekt zodat uitgestoten geluidsgolven vrijelijk kunnen stromen.

Gebruik: Trek het lipje uit om de lithiumbatterij te activeren (niet vervangbaar). Vier flitsen geven aan dat het apparaat is ingeschakeld. Na activering is de levensduur van de batterij ongeveer een jaar. U kunt de werking op elk gewenst moment controleren door één keer op de knop te drukken en te kijken naar het knipperende LED-lampje. De elektromagnetische compatibiliteit en ultrasone emissie zijn in overeenstemming met de vereisten van de EU.

Over huisstofmijt: Huisstofmijten zijn parasieten die de allergenen kunnen zijn voor een syndroom dat huisstofallergie wordt genoemd. Hun favoriete woning is het matras in de slaapkamers, gestoffeerde meubels en tapijten. In ernstige gevallen kan huisstofallergie leiden tot aandoeningen van de luchtwegen (snuffles, astma) en dermatitis.

Kleur: wit

Gewicht: 33 gr
Merk: Tickless
Recensies over Miteless Huisstofmijt Afweer Voor Mens Wit ( 0)
Hulp nodig?

Neem contact op met de klantenservice, onze experts staan voor je klaar:
035-2031022. Je kunt ons ook bereiken via: