Voer

Voer

De meeste knaagdieren zijn herbivoren, en daarmee wordt uiteraard rekening gehouden bij het samenstellen van het voer.

Toch zijn er heel wat verschillen tussen soorten knaagdiervoer. Dat hoeft je niet te verwonderen, want elk knaagdier is uiteraard een klein beetje anders. In onze webshop vind je gespecialiseerd voer dat zich toespitst op één bepaalde soort. Hamstervoer is namelijk net iets anders dan cavia voer of konijnenvoer. Dat komt door verschillen in de verteringsstelsels van de verschillende knaagdieren. Wist je bijvoorbeeld dat muizen wel zelf vitamine C kunnen aanmaken, maar cavia’s niet? Bij het samenstellen van cavia voer moet daar uiteraard rekening mee gehouden worden, en om die reden worden vaak vitaminen toegevoegd aan bepaalde soorten knaagdiervoer. Het is om die reden dat niet alle soorten knaagdiervoer zomaar inwisselbaar zijn. Vaak gaat het om subtiele verschillen, want rattenvoer hoeft bijvoorbeeld maar een klein beetje te verschillen van muizenvoer.

Met de toevoeging van de juiste vitaminen en de balancering van de juiste voedingsstoffen in de juiste verhoudingen, geef je de gezondheid van jouw knaagdier een echt duwtje in de rug. Dankzij het grote aanbod van Zooster en de aantrekkelijke prijzen, hoef je nooit lang te zoeken naar de het juiste voer.

Wat jouw huisdier te eten krijgt, is één van de belangrijkste factoren voor zijn of haar gezondheid. Het verkeerde voer geven aan je knaagdier kan tot ernstige problemen leiden. Daarom koop je best speciaal knaagdier voer dat ontworpen is om alle essentiële delen van het knaagdierendieet te bevatten. In onze webshop vind je een groot assortiment aan knaagdiervoer.

Kies subcategorie
Filter op:
  1. Sale Care+ Konijn Care+ Konijn 5 KG
    30.5 23.33