Verzorging

Verzorging

Het standaarddieet van je knaagdier bevat misschien niet voldoende vitaminen. Zeker bij cavia’s, die zelf geen vitamine C kunnen aanmaken, is dat erg belangrijk want vitamine C is onmisbaar voor de gezondheid van je huisdier.

Daarom kiezen veel mensen ervoor om supplementen met extra vitaminen te kopen. Ook andere knaagdieren kunnen baat hebben bij een extra vitamine-supplement.

Ook knaagdieren moeten wel eens in bad. Daarom vind je op Zooster speciale knaagdierenshampoo die de huid voedt en roos bestrijdt. Zo heeft je huisdier meteen weer een prachtig vachtje. Om de vacht van je knaagdier verder te verzorgen, heb je een borstel set nodig die speciaal ontwikkeld is voor knaagdieren. Hiermee maak je de pels van je huisdier helemaal glanzend en mooi.

Je vindt ook verschillende producten om parasieten te verwijderen in onze webshop. Dat is erg belangrijk, want een parasiet kan het leven van je huisdier er heel wat moeilijker op maken. Gelukkig kan je knaagdieren op een eenvoudige manier bestrijden. Het stofje wordt gewoon opgenomen door de huid en beschermt het dier tegen alle soorten parasieten zoals luizen, wormen en mijten. Alle producten die je op onze website vindt zijn veilig en komen met duidelijke instructies, zodat je je knaagdier op een eenvoudige manier van alle ongenodigde gasten kan verlossen.

De verzorging van je knaagdier is uiterst belangrijk. In onze webshop vind je verschillende producten die je kunnen helpen bij zowel de alledaagse verzorging van je huisdier, als bij het behandelen van eenvoudige ziektes waar je niet meteen voor naar de dierenarts moet.

Kies subcategorie
Filter op:
    1/1
  1. Sale Mini Grooming Set Mini Grooming Set
    11.49 8.75
    1/1