Snacks

Snacks

De snacks van Zooster zijn een echte lekkernij voor je huisdier en dat merk je meteen wanneer je je konijn, cavia, hamster, rat, muis of fret een paar van de snoepjes voorschotelt.

Hij zal smullen zoals hij nog nooit gesmuld heeft, want de snacks zijn niet alleen gezond, maar ook gewoon erg lekker. Op onze webshop vind je snacks die speciaal ontwikkeld zijn voor verschillende soorten knaagdieren, aangezien elk dier een specifieke voorkeur heeft als het op snoepjes aankomt. Zo zijn er snacks voor fretten, konijnen, cavia’s, ratten en muizen. Het aanbod van Zooster gaat van eenvoudige fruit-mixes die eigenlijk elk knaagdier wel lekker vindt tot speciale delicatessen waar je je huisdier echt mee kan verwennen.

Maar snacks zijn niet alleen verwennerij. Heb je een fret, dan kan je de snacks bijvoorbeeld gebruiken als een beloning wanneer je je huisdier wilt aanleren om niet te bijten of misschien zelfs enkele trucjes aan te leren. Bovendien bevatten de snacks ook enkele producten die de gezondheid van je huisdier ten goede zullen komen. Snacks kunnen bijvoorbeeld helpen bij het voorkomen van haarballen, bij het supplementeren van aminozuren, vitaminen, vezels en mineralen.

Droogvoer en hooi bevatten misschien wel de meest broodnodige elementen voor het dieet van jouw knaagdier, maar een klein extraatje kan nooit kwaad. De snacks die je vind op de webshop van Zooster zijn bedoelt als aanvulling van het basisdieet en moet je dus nooit alleen aan je huisdier geven. De snacks zijn gemaakt van hoogwaardig voedingsmateriaal en zijn vaak aangereikt met vitaminen en mineralen om je knaagdier helemaal gezond te houden.

Kies subcategorie
Filter op: