Voer

Voer

Wat jouw kat te eten krijgt, is enorm belangrijk voor zijn of haar gezondheid. Anders dan de meeste honden, zijn katten erg kieskeurig wanneer het op hun eten aankomt.

Bij Zooster kun je altijd de juiste kattenvoer kopen voor je kat, of het nou gaat om droog online kattenvoer kopen (brokjes), nat online kattenvoer kopen (blik kattenvoer & maaltijdzakjes), snacks of speciale voeding. We verkopen de bekende goedkopere merken, maar ook een uitgebreid assortiment hoogwaardig premium kattenvoer. Zo vind je hier onder andere Royal Canin, Eukanuba, Hill’s, Iams, Pro Plan, Biofood en vele andere merken. We hebben speciaal aangepaste voeding voor kittens, verschillende rassen, oudere katten, katten met gevoelige huid of spijsvertering, of voor katten met een andere speciale behoefte.

Je hebt waarschijnlijk al wel eens meegemaakt dat je kat een vol etensbakje liet staan omdat het niet van het juiste merk was. Zoiets zal je een ander huisdier zelden zien doen, maar katten hebben nou eenmaal erg hoge standaarden wanneer het op voedsel aankomt. Daarom kun je bij de webwinkel van Zooster online kattenvoer kopen dat aan de allerhoogste eisen voldoet voor aantrekkelijke prijzen die weinig dierenspeciaalzaken zullen evenaren.

Er is een belangrijk onderscheid tussen droogvoer kattenvoer kopen, natvoer kattenvoer kopen en versvoer kattenvoer kopen en niet iedereen is zich ten volle bewust van het verschil.

Droogvoer kattenvoer kopen krijgt soms ook gewoon de naam kattenbrokken en het is veruit de meest gekochte vorm van kattenvoer. Droogvoer bestaat uit een goed gebalanceerde mix van droge korrels waarin alle nodige nutriënten voorzien zijn die een kat nodig heeft. Door de harde textuur van het voedsel helpt het trouwens ook om de tanden van je kat te onderhouden, want als die enkel zacht voedsel te kauwen krijgen, kan zich tandsteen ontwikkelen. Droogvoer hoort dus de basis te zijn van elk gezond kattendieet.

Natvoer kattenvoer kopen is een echte lekkernij voor je kat. Wil je je viervoeter verwennen met een echt feest, dan is niets beter dan een premium portie natvoer met hoogwaardige ingrediënten en een hoge concentratie echt vlees of vis. Veel baasjes vullen het standaard dieet van droogvoer aan met natvoer.

Versvoer kattenvoer kopen is gemaakt van echte verse ingrediënten en daarom de allerbeste keuze voor je kat. Door de extreem hoge kwaliteit van het voedsel, is versvoer erg populair bij veel katten.

Kies subcategorie
Filter op: