Speelgoed

Speelgoed

Vooral kittens en jonge katten zijn erg speels, maar ook grote katten hebben af en toe een speelse bui die ze moeilijk kunnen onderdrukken.

Door te spelen oefenen kleine katjes verschillende vaardigheden die een volwassen kat elke dag nodig heeft: sluipen, springen, klauwen en jagen. Spelen is een essentieel deel in de ontwikkeling van de geest en het lichaam van jonge katjes, en daar kunnen kattenspeeltjes een handje bij helpen, want ze zijn speciaal gemaakt om de instincten van een opgroeiend katje aan te scherpen.

Je kat vermaken is eigenlijk heel makkelijk. Iedereen die ooit jonge katjes heeft gehad weet dat katten slechts een klein balletje wol of een laser lampje nodig hebben om uren plezier te beleven. Dat neemt echter niet weg dat meer ingewikkelde kattenspeeltjes ook de moeite waard kunnen zijn. In onze webshop vind je een groot assortiment van kattenspeeltjes. Er zijn eenvoudige houten of plastic balletjes die je kat in het rond kan meppen, maar ook speeltjes om op te kauwen of cilindervormige tunnels waarin de kat zich kan verstoppen.

Kattenspeeltjes zijn een uitstekende manier om je kat te vermaken, maar ook jij en de rest van het gezin zullen er heel wat plezier aan beleven om de kat te zien spelen. Vooral kinderen vinden het vaak dolle pret om met de kat te spelen aan de hand van speeltjes. Vaak versterk je op die manier ook de band tussen de leden van het gezien en het huisdier. Ook wanneer je meerdere katten hebt, kan spelen met een gezamenlijk speeltje helpen om een hechte band te vormen tussen je huisdieren.

Kittens en jonge katten zijn erg speels. Ze vinden het geweldig om met kattenspeeltjes te stoeien, liefst nog met hun baasje erbij. Erg leuk ook voor kinderen om met kattenspeeltjes en hun huisdier te kunnen spelen. Ballen, speelmuizen, speelhengels, je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben deze kattenspeeltjes hier bij Zooster.

Kies subcategorie
Filter op:
  1. Sale Frolicat Cheese Frolicat Cheese
    30.99 22.74
  2. Sale Karlie Kitty Lake Karlie Kitty Lake
    31.7 16.95