Krabpalen & Onderdelen

Krabpalen & onderdelen

Katten hebben scherpe nagels die regelmatig aangescherpt moeten worden. In de natuur kunnen katten hiervoor bomen gebruiken, maar huiskatten durven hiervoor al eens stoelen, tafels en kasten gebruiken. Dat wil je als katten eigenaar natuurlijk vermijden, en dus moet je je kat iets anders geven om zijn of haar nagels aan te scherpen. Een krabpaal dus!

Een krabpaal is meestal een simpele houten paal die bedekt is met een oneven materiaal waaraan de kat naar hartenlust kan krabben. Katten hebben de natuurlijke impuls om te krabben, want het helpt hen om hun nagels schoon en scherp te houten. Bovendien verspreiden ze op die manier ook hun geur om hun territorium af te bakenen. Er is dus weinig dat je als katten eigenaar kan doen om het krabben tegen te gaan, maar je kan er wel voor zorgen dat ze je meubels met rust laten door een goede krabpaal te kopen.

In onze webwinkel vind je heel wat verschillende soorten krabpalen, van eenvoudige rechte houten en kartonnen modellen tot complexe katten speeltuinen met meerdere verdiepingen. Alle krabpalen in onze winkel zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Welke krabpaal je precies kiest, hangt vooral af van de ruimte die je hebt en de hoeveelheid katten waar de paal voor moet dienen. Heb je maar een beetje plek, dan kies je best voor een klein model dat bestaat uit een enkele krabpaal, maar als je wilt kan je ook een hele katten kamer inrichten met de krabpalen uit onze webshop. Er worden regelmatig nieuwe modellen toegevoegd aan de winkel, dus hou de site goed in de gaten!

Je kunt jezelf heel wat meubels besparen als je je kat gelijk aanleert zijn nagels te scherpen aan een krabpaal. Deze zijn er in vele soorten en maten, van een eenvoudige kleine paal tot complete stellages waarmee je met gemak een grote kamer kunt vullen. Ons assortiment wordt regelmatig ververst en uitgebreid. Houd onze site in de gaten, of abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Een katten krabpaal is een leuke speelplaats, maar ook een slaapplaats voor katten en bovendien houden deze de nagels van uw kat scherp. Je vind hier zeker een katten krabpaal die je zoekt. Krabpalen zijn er in verschillende groottes en van verschillende collecties. Als je weinig ruimte hebt voor een katten krabpaal, dan is een krabplank of sisalspeelgoed wellicht beter om tre kiezen.

Kies subcategorie
Filter op:
Geen producten gevonden voor deze selectie.