Onderweg

Om te reizen met hond veilig en comfortabel te kunnen doen, is het goed om de nodige voorbereidingen te treffen. Denk bijvoorbeeld aan een vervoersbox voor de auto, een loopplank of een veiligheidsnet. Voor de fiets hebben we onder andere leuke manden of een handige fietskar. Bij Zooster vind je de beste kwaliteit voor een scherpe prijs, en supersnel thuisbezorgd. Reizen met hond doe je met de producten van Zooster!

Heeft een hond een gordel nodig?

Om met de deur in huis te vallen: nee. Een hond kan wel een gordel om doen, maar dit is een gek idee.

Het is namelijk én heel erg lastig om de gordel om te houden en het kan de hond bang maken. Het is namelijk soms erg strak en het is niet de ideale positie voor een hond. Als je dit doet, is het handig om iemand naast de hond te hebben zitten, het is namelijk een erg rare situatie voor de hond, probeer altijd voor de andere keuzes te gaan, als je die niet hebt – kun je het proberen.

Honden auto veiligheidsrek

Om dit op te lossen, zou je een veiligheidsrek kunnen kopen voor in de auto. Dit is een groot rek, van verschillend materiaal, dat er voor zorgt dat de hond op zijn plek blijft. Het is meer comfortabel, het maakt de hond wat rustiger en het werkt gegarandeerd. Bovendien is het ook een stuk makkelijker! De veiligheidsrekken zijn er te kopen in verschillende maten, kies de juiste voor je hond en voor je auto. Veel plezier met je hond op reis!

Waarom een hondendeken?

Een hondendeken is een goed alternatief. Dit is namelijk een vaste plek voor de hond, zo kunnen ze lekker slapen en bovendien verharen honden, zo is het een stuk minder opruimen. Honden houden van een zachte ondergrond tijdens het slapen, dus je geeft ze mogelijkheid om lekker een dutje te doen. Dit zorgt er voor dat de hond op zijn plek blijft en jij gewoon kan blijven rijden, zonder zorgen!

Verschillende autovervoersboxen

Je zou ook een autovervoersbox kunnen kopen. Dit is een speciale doos die gemaakt wordt voor het vervoeren van honden in de auto. Dit is wellicht de meest handige optie, het is namelijk erg veilig en garandeert dat de hond op zijn plek blijft. Het is bovendien ook handig omdat je hond je dan niet kan storen tijdens het rijden en dus rustig moet blijven. Geen afleidingen meer dus!

Kies subcategorie
Filter op: