Manden & Kussens

Manden & kussens

Honden zijn vaak ontzettend energiek en ze spelen maar al te graag met je, maar ze hebben ook hun behoefte om lekker eens te liggen en te genieten van de rust en comfort van hun mandjes, kleedjes en bedden.

Gun jij je hond ook zo'n moment?

Hondenmand

Hondenmanden zijn hartstikke fijn voor de hond. Je legt het ergens in je woon- of slaapkamer en de hond kan lekker rusten wanneer hij dit nodig vindt. Deze manden hebben vaak een ovale vorm en soms ook ontzettend zacht, dat klinkt toch heerlijk? Voor de hond in ieder geval wel! Er zijn wel verschillende soorten en stijlen, de meeste zijn zacht, maar je hebt ook andere stofjes. Dit is bijvoorbeeld fijn voor mensen met een allergie, het haar is dan makkelijker op te ruimen.

Hondenbed

Vaak slapen honden in hun mandjes, dit is helemaal niet erg, het is namelijk een erg fijne slaapplek. Maar er is ook nog een andere optie, namelijk een hondenbed. Dit is net zo comfortabel voor honden als een bed is voor mensen, het is lekker knus, warm en is een rustige plek om lekker te slapen. De onderkant is vaak lekker warm, wat ideaal is in de winter en deze bedden hebben vaak ook zijkanten, lekker voor de hond om tegen aan te leunen! Er is een ontzettende grote keuze aan verschillende hondenbedden, van klein tot groot en kleurrijk tot gewoon zwart. Maak een keus die niet alleen goed in je huis past, maar ook fijn is voor de hond.

Hondenkussen

Een andere keus die je kunt maken is het hondenkussen, dit is een groot kussen voor je hond. Bijzonder aan deze kussens is dat ze vaak ook echt speciaal gemaakt zijn voor honden, dus ze zakken minder snel in en zijn optimaal om op te liggen voor ze. Hondenkussens zijn vaak erg handig omdat ze makkelijk te verplaatsen zijn, ze nemen ook minder ruimte dan bijvoorbeeld een hondenbed. Dit is ideaal voor mensen met wat minder ruimte of die vaak meubels verplaatsen.

Hondenkleed

Als laatste heb je ook nog het hondenkleed. Dit is een kleed wat je neerlegt in je auto, niet alleen is dit comfortabel voor de hond tijdens het rijden, maar het zorgt ook voor minder losse haartjes en het houdt de hond vaak op zijn plek tijdens de rit, dit kan nog wel eens een ongeluk voorkomen! Een hondenkleed is bijna wel een must als je de hond meeneemt in de auto, maak daarom ook een goede keuze!

Een hond heeft zijn eigen plek in huis nodig waar hij comfortabel kan liggen. Deze plek moet rustig zijn, niet in een looproute, mag niet op de tocht staan en moet lekker zacht zijn. Sommige hondenbezitters (vooral met jongere honden) kiezen voor een bench, anderen voor een hondenmand, hondenbed of een speciaal hondenkussen. Bij Zooster vind je een uitgebreide collectie van de beste kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs.

Kies subcategorie
Filter op: