Kleding & Accessoires

Kleding & Accessoires

Tegenwoordig dragen honden zelfs kleding. Veel eigenaars vinden dit leuk, dit maakt hun hondje soms net wat 'schattiger'.

Er zijn allerlei verschillende soorten kleding te vinden, van truien, jasjes en shirts tot broeken en gekke hoedjes. Er zijn ook een aantal meer praktische kledingstukken te vinden voor honden, zoals regenjassen en zwemvesten.

Regenjas voor honden

Regen is nooit fijn, het zorgt voor ziek zijn en verkoudheid. Dit kan ook honden overkomen. De oplossing hiervoor is een regenjas voor je hond. Natuurlijk heeft je hond al een dikke vacht, maar regen gaat hier dwars door heen en komt op de huid van je hond. Een regenjas beschermt je hond dus tegen koudheid en nare ziektes. Het is wel lastig om je hond in zo'n jas te krijgen, doe ook goed onderzoek naar de verschillende formaten en hoe je deze het best kunt aandoen bij je hond. Wees altijd veilig en goed voorbereid.

Zwemvest

Sommige honden zijn echte zwemmers. Die zouden zelfs een marathon kunnen zwemmen. Maar sommige honden zijn dit absoluut niet. Deze hebben vaak moeite met boven water blijven en naar voren te komen. Als dit het geval is zou je een zwemvest kunnen kopen voor je hond. Deze werkt net als een mensen zwemvest. Dankzij het materiaal blijft de hond drijven zonder moeite. Dit is erg handig voor honden die moeite hebben met zwemmen of in te diep water gaan, zo gun je ze toch het plezier van een lekker stukje zwemmen. Doe altijd goed onderzoek naar de formaten en hoe dit werkt bij honden, je kan maar niet goed genoeg voorbereid zijn.

Anti slip sokken

Is jou huis glibberig? Maak je vaak schoon? Of heb je een houten vloer of zeil? Misschien zou je dan kunnen nadenken om te investeren in anti slip sokken voor je hond. Deze zorgen er voor dat je hond zonder moeite over elke soort vloer kunnen lopen. Dit is natuurlijk erg handig als je een gladde grond hebt, honden hebben hier soms moeite mee namelijk. Kleine hondjes vallen dan ook snel om. Dan is het tijd om anti slip sokken te kopen, bovendien zit een hond in sokjes er natuurlijk super schattig uit!

Trui voor honden

Fashion is tegenwoordig ook belangrijk bij honden. Dit heb je waarschijnlijk al gezien, honden die leuke truien dragen. Dit is tegenwoordig enorm populair. Of honden dit leuk vinden, dat moet je zelf maar uitvinden! Er zijn zoveel stijlen truien, kijk zelf eens welke bij de kleur van je hond zou passen.

Hondenkleding is niet alleen erg leuk, maar vaak ook erg functioneel. Bij Zooster vind je de hipste, stoerste of schattigste hondenkleding, zoals hondenjasjes, hondenbroekjes, hondentruien, maar ook functionele hondenveiligheidsvesten en hondenregenjasjes. Onze collectie hondenkleding wordt regelmatig ververst en uitgebreid, dus houd de site in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief.

Kies subcategorie
Filter op:
    1/1
    1/1