Hondenhalsbanden & Accessoires

Halsbanden & accessoires

Het kiezen van de juiste accesoires voor je hond is altijd een leuke taak, het is bijna als shoppen voor jezelf.

Je kan namelijk bijvoorbeeld kiezen uit een leuke halsband, bijzonder tuigje of zelfs een chique ketting.

Hondenhalsband

Honden hebben tegenwoordig hun eigen fashion, dit begint meteen al bij de halsbanden. Niet zijn ze alleen heel handig, bijvoorbeeld om een lijn vast te haken aan de band, maar is het ook een stukje uiterlijk van de hond. Er zijn ontzettend veel stijlen, materialen en kleuren te vinden. Honden merken hier helaas weinig van, maar als de halsband die jij hebt uitgekozen jou gelukkig maakt, dan zal je hond het met trots dragen! Alles voor het baasje!

Hondentuigje

Een hondentuigje is vaak comfortabeler voor een hond dan een riem, het trekt niet zo ontzettend aan zijn of haar nek. Wel moet je rekening houden met het feit dat ze iets lastiger om de hond te krijgen zijn, het is namelijk een stuk groter, het is maar net of je hond meewerkt! Wat wel weer leuk is aan het feit dat ze groter zijn, is dat je het nog veel gekker kunt maken met kleurtjes en stijlen.

Hondenketting

Een hondenketting is in principe gewoon een sieraad voor de hond. Het is ook echt gewoon een ketting die om de nek van je hond gaat. Dit geeft natuurlijk een erg leuk effect en maakt je hond nog meer modebewust dan hij of zij al is. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een chique variant, of voor een echte bling-bling ketting. Niks is te gek met hondenkettingen.

Hangers en adreskokers

Een hanger of adreskoker is hartstikke handig en praktisch. Als je hond ooit vermist raakt, dan kunnen de vinders het adres makkelijk terug vinden. Niemand wil zijn of haar hond kwijtraken, daarom is het een goed idee om te investeren in een hanger of adreskoker. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om zelf een hanger te maken om een ketting of halsband, het wordt in ieder geval sterk aangeraden.

Hondenmuilfkorf

Sommige honden hebben echt een muilkorf nodig. Misschien bijt jou hond ontzettend snel of is hij of zij erg aggressief. In sommige gevallen kan het ook zo zijn dat jou hond een muilkorf moet dragen om bijten te vermijden na een operatie of om er voor te zorgen dat je hond geen ontlasting of andere verkeerde dingen eet van de straat. Het is erg belangrijk om een goede keuze te maken bij het aanschaffen van een muilkorf, ook is het belangrijk dat je het op een positieve manier gebruikt. Doe daarom goed onderzoek en zorg er voor dat je het alleen gebruikt als de hond het echt nodig heeft!

Of je nou gaat voor het gemak van een halsband... of voor het comfort van een tuigje. Of je nou zweert bij een rollijn... of juist gaat voor een stoere leren riem. Het ruime assortiment van Zooster biedt voor iedere hond wat wils. Onze collectie wordt regelmatig ververst, dus houd de site in de gaten. Altijd de beste kwaliteit voor een aantrekkelijk prijs.

Kies subcategorie
Filter op: